loggan

Shiatsu

Shiatsu har samma tradition och ursprung som akupunktur och akupressur. Shiatsu betyder fingertryck och hänvisar till att vi med fingrar, handflator, armbågar, knän och fötter stimulerar akupunkturmeridianerna och deras punkter. Den ges genom de mjuka kläderna du har på dig och är en enkel och effektiv behandling för djupavslappning och smärtlindring och hjälp till att bota dig själv.

Enligt det österländska synsättet på hälsa så mår vi bra om kroppens energier rör sig fritt i sin egen rytm. Under en Shiatsubehandling stimuleras energierna på olika sätt, samtidigt som kroppen slappnar av. I detta tillstånd har du möjlighet att hitta din egen balans.Shiatsu både förebygger och läker

Behandlingen aktiverar cirkulationen, stimulerara lungorna och andningen samt kroppens övriga utrensande organ som njurar, lever och tarmar.

Shiatsu ökar kroppen immunförsvar och självläkande förmåga och tack vare den djupa avslappningen kan stress och känslomässiga spänningar frigöras ur kroppen. Ökad kroppsmedvetenhet och större välbefinnande är vanliga effekter.

Shiatsu används vid spänningar i kroppen t.ex. nacke och axlar, migrän, oro, sömnproblem, mag-tarmbesvär och menstruationsbesvär, även problem som t.ex. whiplash, astma, fibromyalgi, el-allergi, mat-allergier kan lindras eller försvinna

Shiatsu - Japansk friskvård

Shiatsu ökar kraftigt i Sverige, precis som i USA, England, Tyskland, Schweiz, Italien och Australien. I dessa länder är det vanligt att man har sin egen Shiatsu-terapeut. Ett bra bevis på att Shiatsu är en viktig del för människors välbefinnande.

- Sidan är optimerad för Firefox!
Copyright © 2009-2010 discodog.se